14 жовтня - Покрова у Галушківці

14 жовтня - Свято Покрови в Петриківці та на хуторі Галушківка

Зустріньте свято Покрови разом з козаками в Петриківці. Подорож буде дуже цікава та включатиме в себе дві екскурсійні програми.

Перша екскурсія відбудеться в Центрі народної творчості, де виставлені найкращі роботи майстрів. Петриківський розпис - одна із особливостей України, яку включено до міжнародного насліддя ЮНЕСКО!

Потім ми відправимось до козацького хутору Галушквіка, де нас зустрінуть хлібом-сіллю, а дорослих ще й чарочкою на шаблі! Тут відбудеться екскурс в український побут та творчість. Ви відвідаєте ярмарок мистецтв Петриківських майстрів та народні гуляння за участі козаків, майстер-класи та багато іншого. Смаколики і розваги - те що до вподоби справжнім козакам та козачкам!

✔ Виїжджаємо із Запоріжжя о 08:00 повертаємося о 18:00
✔ Ціна поїздки 600 гривень дорослі 550 гривень діти до 14 років включно

До вартості включено трансфер, супровід групи, оплата за вхід до центру народної творчості з екскурсією, оплата за вхід до хутору Галушківка з екскурсією

Додаткові витрати - обід, сувеніри, тощо...

Прередоплата для броні місць - 300 гривень (дорослі) і 250 гривень (діти) за реквізитами, які отримаєте під час особистого спілкування з представником агенства. Решта суми сплачується готівкою при посадці. Прередоплата повертається при відмові не пізніше ніж за 3 дні до подорожі. Дякуємо за розуміння і бажаємо, щоб ніщо не завадило вашому відпочинку.

Записуйтесь на поїздку прямо зараз - кількість місць обмежена
Контактний номер телефону:

Олена +38 (099) 318-20-22
дзвоніть або пишіть в Viber Telegram

Приєднуйтесь до чату в
Viber або Telegram

 

Коментарі